Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, anunţ istoric pentru România: 'Va fi realizată până la sfârşitul acestui an'

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat speranţa, marţi, că o primă formă a Proiectului pentru ţară va fi realizată până la sfârşitul acestui an.

"Stăm destul de bine, chiar săptămâna trecută a avut loc o nouă sesiune, s-au făcut câţiva paşi şi speranţa mea este să reuşim să ne mişcăm ca până la sfârşitul acestui an să avem o primă formă cu care pe urmă să intrăm în anul centenarului", a declarat Iohannis, după ce a participat la ceremonia militară cu ocazia a 100 de ani de la bătălia de la Mărăşti.

Vezi şi: Klaus Iohannis, mesaj pentru Coaliţia PSD-ALDE: 'Nu trebuie să mă iubească, dacă face ce trebuie pentru ţară este suficient'

El a arătat că bătălia de la Mărăşti a avut o însemnătate deosebită, câştigarea sa fiind materializată în formarea României Mari. 

"Atunci, în 1917, a existat această dorinţă, dar nu a avut nimeni garanţia că aşa se va întâmpla, aşa cum astăzi toţi românii speră să ne înţelegem să dezvoltăm România şi România să devină o ţară prosperă, stabilă, europeană şi sper ca peste încă o sută de ani să constate cei care vor trăi atunci că ne-am făcut noi toţi treaba împreună şi asta s-a întâmplat", a afirmat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.