Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis: Aţi auzit de ultima prostie pe care o scriu PSD-iştii?

Iohannis_timisoara

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi, la Tecuci, că ”în ultimele zile, la televizor se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti: se vede corupţia”.
”Nu s-a văzut niciodată ca în aceste zile unde ne-au dus 25 de ani de scandal şi corupţie. În ultimele zile, la televizor - mai mult decât campania electorală - se vede cea mai urâtă faţă a politicii româneşti: se vede corupţia, se văd corupţii. Aici ne-a adus incompetenţa, aici ne-au adus corupţii care au ţinut în loc România 25 de ani”, a afirmat Klaus Iohannis citat de mediafax.ro.
El a precizat, totodată, că nu va taia pensiile, dacă va ajunge preşedinte, aşa cum ar fi apărut scris pe unele pliante.
”Aţi auzit de ultima prostie pe care o scriu PSD-iştii pe fluturaşii de pensie? Aţi primit şi voi aşa ceva? Că eu vreau să fiu preşedinte ca să tai pensiile? Dar o prostie mai mare eu nu am auzit, eu vreau să fiu un preşedinte care să vă crească pensiile”, a mai spus Iohannis.
Klaus Iohannis a fost prezent, joi, la Tecuci unde a participat la un miting electoral, alături de Vasile Blaga,Ludovic Orban şi Mihai Răzvan Ungureanu. Iniţial, la acţiune au fost prezenţi aproximativ 2.000 de membri şi simpatizanţi ACL, însă în momentul în care a început ploaia o parte dintre aceştia au plecat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.