Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, AVERTIZAT de la vârful PSD: 'Se va întâmpla ca şi cu OUG 13'

Klaus Iohannis

Scandal imens în lumea politică după punerea sub acuzare a vicepremierului Sevil Shhaideh. Preşedintele Klaus Iohannis e avertizat chiar de la vârful PSD. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis un mesaj dur şefului statului care ar putea să o suspende pe Shhaideh din Guvern.

Citeşte şi: Lia Olguţa Vasilescu 'intră la RUPERE' la Victor Ponta după punerea sub acuzare a lui Sevil Shhaideh: 'E clar pentru toată lumea'

"Nu ştiu. Sper că nu o vor face. Asta se urmăreşte. Să îşi asume domnul Iohannis dacă cere suspendarea lor. E constituţional şi e corect ce s-a întâmplat. Se va întâmpla ca şi cu OUG 13", a tunat Olguţa care spune că toata 'afacerea Belina' e una strict legală.

Vezi şi: OFICIAL! DNA a făcut ANUNȚUL: Sevil Shhaideh, acuzată în dosarul 'Belina'

"E inadmisibil ca după ce Curtea Constituţională a trasat atribuţiile forţelor statului DNA să intervină, din nou, în forţă. S-a făcut printr-o hotărâre de Guvern. Dacă Ponta s-ar fi opus, nu se adopta. După acest întreg scandal, mam informat că au fost toate avizele necesare pentru această hotărâre de Guvern. E o nouă tentativă de a lovi în doi miniştri foarte populari din acest Guvern. Această proprietate nu s-a înstrăinat. Nu a fugit nimeni cu lacul", a mai spus ministrul Muncii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.