Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis comentează demisia lui Ungureanu din fruntea SIE

Mihai Răzvan Ungureanu a surprins pe toată lumea cu demisia de la șefia SIE! Mulți au speculat că ar fi vorba de un diferend cu președintele Klaus Iohannis.

Preşedintele României a comentat astăzi demisia acestuia, lăsând să se înţeleagă că nu este niciun conflict între cei doi.

"Am primit astăzi în jurul prânzului demisia domnului director Ungureanu. Domnia sa a menţionat motive personale şi nu am informaţii suplimentare, însă având în vedere că SIE trebuie să lucreze permanent şi să fie în permanenţă pregătit pentru a interveni în orice situaţie mi s-a părut important să reacţionez foarte repede. Aşadar, imediat ce am primit această demisie am acceptat-o, am comunicat că am acceptat-o şi în continuare serviciul va fi condus interimar sau până când se îndeplinesc toate procedurile birocratice de generalul Silviu Predoiu - prim-adjunctul directorului până astăzi. (...) Înţeleg că are o situaţie medicală care nu i-a permis să vină personal la Cotroceni. Vom lămuri urgent imediat ce se face bine această situaţie", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Citește și: EXCLUSIV Antena 3 se află în negocieri pentru vânzare

Iohannis a precizat că a colaborat foarte bine cu Ungureanu. "Această zonă a spionilor întotdeauna este foarte interesantă şi este tărâmul unor poveşti interminabile. Nu, am lucrat foarte bine cu domnul Ungureanu. Vă amintiţi că eu l-am propus la conducerea SIE. Acum, din motive pe care probabil o să le aflu şi eu când vom avea ocazia să discutăm în linişte aceste lucruri, dar nu au fost astfel de situaţii care au dus la această situaţie", a spus preşedintele Iohannis, întrebat dacă a existat vreun conflict între el şi Ungureanu aşa cum s-a speculat în presă.

Şeful statului a afirmat că încă nu s-a gândit la un succesor al lui Ungureanu. "Avem destul timp până după alegeri", a adăugat Iohannis.

Citește și: Noua tehnologie prin care citești cărțile fără să le deschizi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.