Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, CRITICAT DUR: 'Dragă Franţ, asta este o schimbare în bine'

Inquam Photos / Octav Ganea
klaus iohannis colectiv

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost prezent duminică la comemorarea a un an de la Colectiv. Acesta a ţinut să facă, chiar în locul tragediei, declaraţii în care şi-a lăudat succesele "epocii Iohannis", aşa cum a numit-o jurnalistul Cornel Nistorescu, într-un editorial pentru Cotidianul.

"Dragă Franţ, asta este o schimbare în bine? Sau în rău?Dacă omul intră mai cu teamă undeva, o fi meritul progresului, al guvernului şi al preşedinţiei? Sau vorbim de o extindere a fricii? În ţara "schimbărilor în bine", oamenii sunt mai atenţi pe unde umblă să nu cadă clădirile pe ei. Păi acesta-i succes şi semn de progres sau este pură constatare a decăderii?" scrie jurnalistul într-un editorial pentru Cotidianul.

SURSE - Necunoscuta Cioloș bântuie coridoarele din Modrogan

Singura schimbare, spune Cornel Nistorescu este căderea guvernului Ponta, înlocuit cu nişte oameni care nu şi-au găsit nici acum locul pe fotoliile din ministere.

"Ca să nu îl deranjez prea tare în enormu-i orgoliu şi în betonata-i lipsă de umor, nu zic că este neapărat mai bine sau mai rău. Sigur este mai caraghios, mai incoerent, mai fără cap şi fără coadă, mai cu amatori înscăunaţi unde ne trebuie profesionişti, mai cu poame unde ne trebuie oameni drepţi. Şi, de nişte luni, mult mai răzbunător!" mai scrie jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.