Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, criticat pentru mutările sale la Radio Europa Liberă

iohannis otopeni

Tovarăşii de drum îl părăsesc pe Klaus Iohannis! Asta scriu jurnaliştii de la Radio Europa Liberă. Ei sunt de părere că şeful statului a părut, ''chiar uitat în culise, după ce a pus la cale consultarea partidelor pe tema pachetului de legi electorale". În plus, cei de la Europa Liberă consideră că preşedintele Klaus Iohannis tinde să devină "captivul forţelor oculte din PNL".

Citește și: Cântăreața Delia, dată DISPĂRUTĂ după cutremurul din Nepal

Într-un comentariu postat pe site-ul postului de radio, jurnalistul Sorin Șerb notează că, "dacă vrea să fie ceva mai mult decât un accesoriu lucios şi inutil al scenei politice, preşedintele este nevoit să se implice tot mai mult în ceea ce se întâmplă în culisele negocierilor parlamentare".

Citește și: Anunț decisiv în procesul dintre Mihai Bendeac și Antena 1

"Preşedintele a început să fie părăsit de tovarăşii de drum. Pe unii i-a obosit tăcerea, pe alţii - alergăturile la Direcţia anticorupţie. E probabil o situaţie normală, rezultată din acordul fin instituţional. Totodată, autorul articolului scrie că preşedintele Klaus Iohannis tinde să devină "captivul forţelor oculte din PNL, un partid pe care, deşi l-a condus, nu l-a cunoscut suficient, până în profunzimea capcanelor sale, iar după fuziunea cu PDL a devenit un tărâm nebătut de picior de om", notează jurnalistul.

Citește și: Decizia Știrilor PRO TV: A fost reziliat contractul după 23 de ani

"Preşedintele a părut chiar uitat în culise după ce a pus la cale consultarea partidelor pe tema pachetului de legi electorale: rătăcit în tranziţie, ţintă vie pentru farsele băieţilor mari şi răi preocupaţi, altminteri, să copieze metodele recent-demantelatei Academii de infractori, ca să aibă eficienţă în munca cu banul ţării", scrie jurnalistul de la Radio Europa Liberă.

Acesta susţine că şeful statului chiar urmează să fie transformat în atracţie turistică. "Drumul preşedintelui a devenit traseu turistic, iar o firmă de turism din Sibiu a stabilit câteva puncte de atracţie în oraş, propunându-le vizitatorilor, contra unei sume destul de piperate, să bată cu piciorul o parte din biografia prezidenţială", se mai arată în articol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.