Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, DESFIINŢAT de Traian Băsescu: 'A organizat o MASCARADĂ'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu Klaus Iohannis Băsescu consultări Cotroceni

Klaus Iohannis l-a acceptat pe Mihai Tudose pentru funcţia de premier lucru care l-a scos din sărite pe fostul preşedinte, Traian Băsescu. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu Băsescu l-a desfiinţat pur şi simplu pe şeful statului. Actualul senator spune că ceea ce s-a întâmplat astăzi la Palatul Cotroceni nu au fost consultări ci o mascaradă.

Citeşte şi: Se conturează noul cabinet al lui Mihai Tudose: Anunţ de ultim moment al unui lider PSD

"Protestez pentru mascarada în care am fost atras de preşedintele României. Iohannis a făcut cel mai urât lucru pe care l-a făcut un preşedinte de la Revoluţie încoace. A simulat negocieri, deşi negociase cu Liviu Dragnea finalul negocierilor. Dragnea a avut trei discuţii în week-end propunându-i succesiv trei premieri. Carmen Dan a fost respinsă de Iohannis, la Mihai Fifor a spus că nu îl acceptă că l-a mai respins o dată. Iohannis devine un farseur. E greu de spus de ce a făcut aşa ceva.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru partide: Ce a anunţat după acceptarea lui Mihai Tudose / VIDEO

Se puteau face al doilea rând de consultări. Dacă era o urgenţă de ce a fost în week-end la Sibiu. S-a odihnit la Sibiu şi l-a lovit urgenţa luni. Luaţi declaraţia lui Iohannis cu plagiatorii şi vedeţi dacă corespunde portretului robot al şefului statului. A spus că nu are ce căuta în viaţa politică cine a plagiat. Îşi demolează singur generaţia tânără care l-a susţinut pe facebook. Demolează şi OUG 13.

Citeşte şi: OFICIAL Comisiile parlamentare au validat noul preşedinte al ASF

Nu mi-am permis niciodată să falsific consultările. A organizat o mascaradă sub cupola Palatului Cotroceni. Totul este o demagogie.  Sunt furios pentru mascarada în care m-a atras astăzi actualul preşedinte. A rămas doar Tudose ăsta. Eu mi-am făcut datoria de opozant de bună credinţă. Pentru că simţeam ceva, înainte să iasă presa, am spus că vă dăm o veste proastă. Avem un candidat. Nu am primit niciun răspuns. M-a şocat că PNL nu a mers cu un candidat. Mă simt înşelat de preşedintele ţării. Putea să aibă decenţa să spună să nu veniţi ca să nu vă implic într-o mascaradă", a tunat Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.