Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, discuții cu Mihai Tudose: Mi-a dat toate asigurările!

Președintele Klaus Iohannis și premierul Mihai Tudose au avut o discuție înainte de a merge la fabrica Ford de la Craiova, iar premierul i-a dat asigurări că se vor realiza obiectivele de transport din această zonă, solicitate de gigantul american.

”Am susținut mereu necesitatea de a exista un dialog constructiv cu autoritățile, fie ele centrale sau locale. Soluțiile bune au nevoie, aproape întotdeauna, de un cadru participativ și incluziv.

Din acest punct de vedere, fabrica Ford este un bun exemplu de dezvoltare locală pe calea dialogului între mediul de afaceri şi administrație.

De aceea, în atragerea de investiții, administrația locală are un rol cheie, pe care personal îl încurajez să devină regulă și nu excepție.

Știm cu toții că una dintre cerințele esențiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate. Pentru a beneficia de investiții mai mari, mai performante, pentru a reduce din diferențele regionale mari existente în România, infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern.

În acest sens, mă bucur că îi avem astăzi aici pe domnul Prim-ministru, miniștri, și, în discuțiile pe care le-am avut înainte să ajungem aici, evident că am atins aceste subiecte și am promit toate promisiunile necesare.

Este cel mai nimerit context pentru a sublinia imperativele pe care România le are în materie de infrastructură, nu doar pentru ca industria auto din România să devină mai atractivă și mai competitivă, ci pentru ca românii să poată călători eficient și în siguranță, pentru ca dezvoltarea României să se așeze pe baze solide și sănătoase.”, a spus Iohannis, la Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.