Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis e desfigurat: Gheață la mal! E moartea...

iohannis

Cristian Tudor Popescu îl desfigurează pe președintele Klaus Iohannis! CTP a criticat din nou prestaţia preşedintelui în discursul susţinut luni seară la Palatul Cotroceni, pe tema consultărilor avute cu liderii partidelor parlamentare.

"Puteţi să găsiţi un verb care să rămână din această ieşire a domnului Iohannis? Dacă ziariştii au dificultăţi, domnul Iohannis este moartea ştirii. Este foarte greu să scoţi ceva din care să faci o ştire de la domnul Iohannis. Dacă ziariştii au o problemă, hai să ne gândim la oameni de rând", a afirmat Cristian Tudor Popescu la gandul.info

Potrivit acestuia, cu fiecare ieşire pe care o are, preşedintele Klaus Iohannis creează deziluzie printre cei care l-au votat. "Nu este incorect ceea ce face el. Dacă e să luăm fişa postului, este corect. Un preşedinte nu trebuie să fie mai priceput decât adjuncţii pe care îi are. Principala sarcină a preşedintelui este, însă, să fie un bun comunicator. Gheaţă la mal, ăsta este domnul Iohannis. Asta este temperatura lui. La alegerile locale, domnul Iohannis trebuia să fie doctor şi să spună care sunt dezavantajele şi avantajele (organizării lor într-un singur tur)", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.