Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis este avertizat de un fost premier: 'Riscă suspendarea'

klaus iohannis lacrimi

Poziţia clară a lui Klaus Iohannis care a spus că nu va desemna, sub nicio formă, un premier care are probleme penale i-ar putea fi fatală şefului statului. Fostul premier, Adrian Năstase îl avertizează pe Iohannis. O asemenea atitudine în poate aduce suspendarea. Care ar fi scenariul?

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

"Exagerând asta cu penalii riscă si suspendarea Klaus Iohannis. Poate respinge prima desemnare şi înainte de a doua încercare poate risca un şantaj împotriva parlamentului şi să se rişte dizolvarea parlamentului. Aşa se poate ajunge la o eventuală suspendare a preşedintelui.", a spus Năstase la RTV, la emisiunea Ionelei Năstase.

Mai mult, Adrian Năstase spune că Liviu Dragnea trebuie să fie viitorul premier. "Premierul PSD poate fi Liviu Dragnea. Condamnarea lui a avut o conotaţie politică. Votul a fost pentru Liviu Dragnea şi pentru PSD. Trebuie făcută o acomodare juridică ulterioară. Sunt anumite riscuri dacă PSD se duce cu unică variantă Liviu Dragnea.

Citește și: Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

Klaus Iohannis e în campanie acum pentru al doilea mandat. El devine un jucător care îşi apără nominalizarea pentru al doilea mandat. Poate să devină un fel de martir al statului de drept în faţa orcilor, dar tema aceasta a fost depăşită. Sper ca Iohannis să nu facă greşeala asta. Partidul prezidenţial PNL a scăzut mult în opţiuni ceea ce e foarte grav. A fost şi un vot de blam împotriva lui Klaus Iohannis", a mai spus Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.