Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, anunț tranșant către liderii ACL: Merg la Cotroceni până în 2024!

Klaus Iohannis le-a transmis sefilor ACL optiunile sale ferme, printre care sa repete performanta lui Traian Basescu, anume doua mandate consecutive de Presedinte.

"Cand am inceput discutiile in partid le-am spus colegilor ca vreau sa ma implic, ca intru in cursa pentru presedintie, dar ca nu pe termen scurt. Intr-un deceniu putem sa avem rezultate semnificative. Majoritatea lucrurilor in Romania pot fi reparate. Nu este suficient un mandat pentru ca niciuna din marile probleme nu se rezolva pe termen scurt. In anumite domenii, interesul national este bine definit. In politica externa, de exemplu. Insa nu se intampla asa si in educatie, de exemplu. Care este interesul national in domeniul sanatatii publice", a declarat Klaus Iohannis, într-un interviu acordat in exclusivitate pentru www.stirileprotv.ro pe 28 octombrie și difuzat în această dimineață

"Lumea isi imagineaza ca presedintele poate face doar ce scrie in Constitutie. Presedintele poate mult mai mult pentru ca presedintele este ales de oameni", a mai declarat acesta.

Iohannis spune ca nu vrea sa se retraga intr-un "turn de fildes" dar nu va raspunde la "butoane"

"Nu vreau sa fiu un presedinte singur intr-un turn de fildes", a spus acesta. "Am o viziune pentru Romania, pentru Romania lucrului bine facut. A doua chestiune este legata de atitudinea mea. Voi fi un presedinte liber, care nu va reactiona la tot felul de butoane, nevazute de nimeni", a adaugat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.