Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis 'îl face praf' pe Tudorel Toader: 'Abordarea ministrului e INADECVATĂ' / VIDEO

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis se implică în scandalul din Justiţie. Şeful statului l-a făcut praf pe ministrul justiţiei, Tudorel Toader după ce acesta s-a pronunţat asupra faptului că DNA a început să ancheteze cazul Belina.

"Domnul ministru a confundat poziţia de acum cu cea de profesor universitar sau rector pe care a avut-o înainte. Teoretic, putem purta o discuţie de contencios administrativ. E adevărat că se poate purta această discuţie. Toader nu e profesor universitar ci ministru al Justiţiei. dacă a constatat că anumite lucruri nu sunt făcute bine, trebuia să corecteze codul de procedură civilă. Abordarea lui e inadecvată", a tunat Iohannis.

Citește și: Veste bună pentru iubitorii Coca-Cola! Ce aromă interesantă a lansat producătorul

Şi asta nu e tot. Iohannis continuă să fie mulţumit de activitatea DNA. "Sunt mulțumit de activitatea DNA! Nu mă pronunț în demersul făcut de Kovesi prin care l-a reclamat pe Tudorel Toader la CSM. CSM este garantul independenţei justiţiei şi judecă plângerile de acest tip, dar şi prin politic adin domeniul justiţiei. Putea corecta această lipsă de reglementare dacă ea există. Am încredere în CSM. Sunt opinii diferite şi se discută. Mai rău era dacă nu se discuta nimic", a mai spus Iohannis.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.