Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis în fața unui moment CRUCIAL în SUA, la întâlnirea cu Donald Trump

Președintele Klaus Iohannis va efectua, pe 9 iunie, o vizită oficială în SUA, unde se va întâlni cu Donald Trump. Întâlnirea vine într-un context politic internațional extrem de agitat, pentru că relațiile dintre SUA și Germania s-au deteriorat vizibil și cele două mari puteri își vor împărți sferele de influență.

Citește și: Operațiunea Remanierea: Dragnea pune la cale MAZILIREA lui Grindeanu/SURSE

Înainte de a pleca în SUA, Klaus Iohannis a anunțat că va reconfirma la întâlnirea cu Donald Trump ”angajamentul ferm al României de a rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite”.

”Voi avea, pe 9 iunie, la Casa Albă, o întrevedere oficială cu Președintele SUA, Donald J. Trump. Vom discuta despre aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre statele noastre, despre relația bilaterală și reconfirmarea angajamentului ferm al României de a rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite. Programul vizitei mele la Washington include și o întâlnire cu românii stabiliți în SUA, un moment care, sunt convins, va fi special, ca de fiecare dată”, scrie Klaus Iohannis, pe pagina personală de Facebook.

Fostul premier Victor Ponta făcea o analiză, plecând de la articol al unui reputat analist internațional, în care arăta că momentul istoric este unul foarte important pentru România. Ponta susține că președintele Iohannis trebuie să facă o alegere între cei doi mari coloși SUA și Germania, iar această vizită ar putea reprezenta un moment propice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.