Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis oferă ponturi pentru noii primari

iohannis nato

Președintele Klaus Iohannis a participa la Conferința Națională Forumul Administrației Publice Locale și odată cu asta și-a adus aminte de perioada în care era primar al Sibiului și a oferit câteva sfaturi pentru cei care și-au câștigat acum un mandat de primar.

”Poate, unii cred că succesul în administrația locală este legat de bani, culoare politică. Condițiile performanței în admnistrația locală trebuie căutate în altă parte: transparență, parteneriat și integritate.

Cu cât mai multă transparență, cu atât mai puțină corupție. Sunt convins că poate exista mai multă transparență la toate nivelurile, cât despre integritate ea aduce respect, integrare pentru cetățeni.

Putem vorbi astăzi de o maturizare democratică a electoratului. Cetățenii sunt mai implicați, mai atenți și își cunosc bine rolul, dar și obligațiile și drepturile pe care le au în comunitate.

Vă doresc ca la începutul acestui mandat să vă ridicați la nivelul așteptărilor cetățenilor și să aveți mult succes”, a declarat Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.