Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, analist PSD

iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis scrie în noua sa carte „Primul pas” că PSD nu îşi creşte şansele la alegerile parlamentare dacă rămâne la guvernare, neexistând „indicii că PSD-ul creşte în procente”.

„Şi în timpul campaniei din 2014, când unii s ar fi aşteptat să declar lucruri foarte optimiste, am spus că nu e deloc obligatoriu ca Guvernul Ponta să cadă în cazul in care voi fi ales. Unii sunt dezamăgiţi că nu s a întâmplat asta, unii sunt surprinşi, iar alţii sunt plăcut surprinşi. Dar şi atunci am fost foarte convins, ca şi acum, că, dacă vor urma alegeri parlamentare, vom avea o schimbare de majoritate. Toate sondajele de pană acum indică faptul că lucrurile se indreaptă intr o astfel de direcţie, iar cetăţenii inşişi au arătat asta prin vot, şi anume că vor o schimbare. Insă schimbarea majorităţii parlamentare se produce fie prin alegeri, fie prin schimbarea opţiunii partidelor din Parlament. Care lucru se va intampla primul, acela va duce la schimbarea guvernului. In orice caz, PSD nu îşi creşte şansele la alegerile parlamentare dacă rămane, in continuare, la guvernare. Oamenii nu votează mai mult PSD dacă acest partid stă mai mult la guvernare. Poate dimpotrivă. E posibil să incerce să şi creeze anumite avantaje, dar e puţin probabil că va reuşi. Nu există indicii că PSD ul creşte in procente, in timp ce PNL ul scade. Dimpotrivă”, scrie Klaus Iohannis, potrivit Gandul.

Noua cartea a preşedintelui Klaus Iohannis "Primul pas" are aproape 300 de pagini şi va apărea săptămâna aceasta la Editura Curtea Veche. Ea va costa 30 de lei şi va fi lansată la Târgul Bookfest, pe 23 mai, la ora 15, la Romexpo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.