Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis vrea 'Proiectul de țară' cu sloganul PNL. DIRECTIVE pentru Guvern

Președintele Klaus Iohannis nu uită că PNL este partidul pe care l-a condus și din care a plecat la Cotroceni. Într-un discurs privind ”Proiectul de țară”, președintele a spus că România își poate construi un viitor mai bun ”prin noi înșine” și a lansat câteva directive pentru Guvern.

”Solicit Guvernului să întregească strategiile și politicile economice necesare actualului context. România de astăzi a depăsit tranziția, aderarea europeană și criza economică, de aceea, așa cum am spus în mai multe rânduri, România are nevoie de un nou model de dezvoltare economică. Aici mă refer la mai mult decât o listă de măsuri economice. Aici mă refer la măsuri care pot contura o strategie, mă refer că la un model de dezvoltare la care România trebuie să adere.

În plan economic, avem nevoie de o viziune sănătoasă, una pe termen lung, una care să aducă o prosperitate durabilă. Prosperitatea odată obținută se poate pierde ușor.

Este important să gândim în perspectivă și să facem pe termen scrut ceea ce știm că este sustenabil. Trebuie să decuplăm clientela de orice fel de la banul public, prin eliminarea corupției și o bună guvernare.

Prin noi înșine, prin seriozitate, prin consecvență putem să construim un viitor mai bun.

România are un tablou macroeconomic bun, cu prognoze economice favorabile. Este important însă să extindem premisele sustenabilității”, a spus Klaus Iohannis, la forumul în care se dezbate documentul Guvernului ”România competitivă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.