Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, prima REACŢIE după ce a fost spionată de foşti agenţi Mossad

KOVESI

Laura Codruţa Kovesi a oferit o primă reacţie la informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o anchetă ce vizează foşti agenţi Mossad care ar fi spionat-o pe şefa DNA.

"Este un dosar în curs la altă unitate de Parchet în care nu am calitate și în acest moment nu pot comenta. A fost o încercare nereușită de intimidare", a declarat Kovesi.

Vezi şi: Șefa DNA vizată de o operațiune de spionaj. Legătura cu Mossad

Potrivit RiseProject, procurorii DIICOT anchetează patru cetăţeni israelieni pentru spionarea comunicaţiilor şi tentativa de compromitere a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Doi dintre suspecţi, Dan Zorella şi Avi Yanus, sunt foşti ofiţeri de informaţii. Ei au pus bazele firmei de investigaţii private Black Cube, în care a activat şi Meir Dagan, cel care a condus spionajul israelian în perioada 2002 - 2011. Acesta din urmă a fost preşedinte de onoare al companiei Black Cube până în urmă cu două săptămâni, când a încetat din viaţă. 

Alţi doi cetăţeni israelieni implicaţi în operaţiune, Ron Weiner şi David Geclowicz, au fost arestaţi de magistraţii români. Pe parcursul lunii martie, cei doi au spart mai multe conturi de e-mail ale unor apropiaţi ai şefei DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.