Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi s-a 'blindat': anunţ neaşteptat despre lucrarea de doctorat

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost acuzată în spaţiul public că şi-a plagiat teza de doctorat, iar ulterior cei de la CNATDCU au spus că există doar o mică parte care este plagiată, dar nu suficient de mare pentru ca efectele să se extindă asupra întregii lucrări.

STENOGRAME-Se DINAMITEAZĂ Sistemul: Protocolul SECRET dintre procurori şi servciile secrete

Imediat după apariţia acestui scandal, Kovesi susţine că s-a "blindat" şi a cumpărat softul special prin care se verifică plagiatul. După ce şi-a verificat lucrarea, Kovesi arată că nu există pasaje plagiate.

"Când au apărut aceste anchete, eu mi-am cumpărat din bani propri softul prin care se verifică dacă o lucrare este plagiat sau nu. Mi-am verificat propria lucrare şi conform acestui soft, rezultatul este zero. Dacă introduci corect datele, softul verifică cuvintele din limba română şi modul în care acestea au fost utilizate şi dacă ai utilizat corect ghilimelele pentru citare. Eu mi-am verificat lucrarea şi este zero.

Am trimis deja două adrese, dintre care una către Universitatea de Vest din Timişoara, iar în momentul în care se vor finaliza toate aceste anchete, voi face publice rezultele obţinute prin intermediul softului", a declarat Kovesi, la Radio România Actualităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.