Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi: Suntem sub ASALT! Un GRUP de persoane caută DISTRUGEREA DNA

kovesi

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, susține că procurorii DNA resimt presiunea publică venită din partea politicienilor. Kovesi vorbește despre un grup de persoane din spațiul public, care atacă constant DNA și pe ea ca reprezentant al instituției. Kovesi reamintește că și DIICOT, în dosarul Black Cube, anchetează un grup de persoane.

Citește și: Kovesi dezvăluie cum ajung în presă informațiile pe surse de la DNA: cazul Ponta-Ghiță

Vezi şi: Kovesi reacționează în dosarul acuzațiilor de plagiat: MESAJ pentru Ghiță Sebastian

Citește și: Ghiţă reacţionează dur la interviul lui Kovesi: 'Minte şi manipulează'

”Nu comentez ce zice domnul Băsescu, însă fac un comentariu general pentru că am observat în ultima perioadă de timp un atac incredibil asupra DNA, un atac la adresa persoanei șefului DNA și un atac la adresa persoanei unor procurori care investighează cazuri iar aceste atacuri în exclusivitate sunt făcute de persoane care sunt cercetate de noi sau în cercetați de alte structuri de parchet.”

”Am observat și este foarte interesant să readucem în discuție comunicatul DIICOT, trecând peste ceea ce mi sa întâmplat mie și familiei în această „afacere Black Cube”.  Deci observăm că persoane pe care noi le cercetăm, de supărare, fac atacuri în fiecare zi.  În fiecare zi sunt atacuri de o agresivitate din ce în ce mai ridicată. Observăm că mai nou sunt firme care sunt angajate pentru hărțuire, pentru intimidare. Să citim cu atenție comunicatul DIICOT care spune că o astfel de firmă a fost angajată folosit fonduri, s-au dat dat comisioane de succes, vorbim de un grup organizat, DIICOT desfășoară o anchetă față de un grup organizat, constituit împotriva DNA. Deci am ajuns în acest stadiu în care nu este suficient că suntem sub atac permanent prin declarații publice,  nu sunt suficiente acuzațiile de migratoare care se fac aproape zilnic de persoane pe care noi le cercetăm, acum avem și firme private angajate exact pentru pentru hărțuire,  pentru intimidare, pentru probabil și alte declarații  la alte televiziuni sau la jurnaliști străini.”,a continuat șefa DNA.

În spațiul public, s-a vorbit despre faptul că ar exista un grup format din Traian Băsescu, Victor Ponta, Sebastian Ghiță, Călin Popescu Tăriceau sau Elena Udrea, care s-au unit împotriva DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.