Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La 10 ani după ce și-a înșelat soția cu cumnata sa, Ryan Giggs a primit vestea pe care o aștepta

rtv.net
Rzan Giggs

Şoc în fotbalul mondial. O legendă a sportului rege divorţează după ce şi-a înşelat soţia cu nevasta propriului frate timp de opt ani de zile. Ryan Giggs s-a despărţit oficial de soţia sa, Stacey, după 10 ani, după scandalul imens de infidelitate. Ryan Giggs şi soţia sa, Stacey, s-au despărţit oficial după 10 ani de mariaj, după ce un tribunal din Londra le-a acordat astăzi divorţul, anunţă presa din Marea Britanie.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Nu au fost însă stabilite condiţiile despărţirii - mai exact cum se va împărţi averea celor doi, iar fostul mare fotbalist al lui Manchester United risca să piardă jumătate din averea cifrată la aproximativ 40 de milioane de euro. Iniţial, discuţiile vor fi purtate de avocaţii celor doi, iar dacă nu se va ajunge la un acord, decizia finală va fi luată tot de un judecător. În documentul făcut public astăzi se arată că "judecătorul a concluzionat că pârâtul (Ryan Giggs) s-a purtat într-un asemenea mod încât solicitantul (Stacey Cooke) nu mai putea trăi alături de el în mod rezonabil"

Citește și: Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră

În vârstă acum de 43 de ani, Ryan Giggs a fost implicat în trecut în mai multe relaţii extraconjugale. Printre femeile cu care şi-a înşelat soţia s-au numărat fotomodelul galez Imogen Thomas, dar şi soţia fratelui său, Natasha Lever, cu care a avut o relaţie secretă timp de opt ani. Stacey Giggs a trecut peste aceste episoade, însă a intentat divorţ când a aflat că soţul ei a călcat din nou strâmb în urmă cu un an, conform RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.