Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La ce a recurs prima polițistă coruptă: Sunt implicați procurori şi funcţionari ANAF

coruptieCatuse

Procurorii de pe lângă Tribunalul Prahova au început urmărirea penală pe numele unei femei care a pretins şi primit bani lăsând să se creadă că are influenţă pe lângă procurori şi funcţionari ANAF.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie (SJA) Prahova au pus în aplicare un mandat de aducere emis de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova faţă de o femeie cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Citește și: Foarte interesant! Ce sume importante primește lunar Leonard Doroftei de la statul român, deși zice că moare de foame

"În fapt, la data de 19.07.2017, suspecta a pretins şi primit de la denunţătoarea R.G.T. suma de 5.000 lei, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor funcţionari din cadrul ANAF Ploieşti, pentru ca societatea administrată de martora denunţătoare să nu fie controlată şi sancţionată de această instituţie. Ulterior, pe data de 20.07.2017, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a pretins şi primit de la aceeaşi persoană suma de 1.500 euro, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, pentru o soluţie favorabilă într-un dosar penal", arată sursa citată.

Citește și: Schimbare de proporții la Pro TV! Ce s-a întâmplat în această dimineață

Inculpata este cercetată sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Surse apropiate anchetei au declarat că aceasta este o fostă poliţistă din Ploieşti, cea care a fost acuzată, în trecut, de luare de mită.

Pentru punerea în executare a mandatului de aducere s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Citește și: Suma este imensă! Câți bani a câștigat de fapt Mayweather la ultimul său meci

Fosta poliţistă lucra, la începutul anilor 2000, la Serviciul Cercetări Penale din cadrul Secţiei nr.4 Ploieşti. Ea a fost dată afară din sistem tot din cauza unui dosar de luare de mită, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce primea bani de la persoanele pe care le cerceta într-un dosar de furt.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.