Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La #Colectiv a fost mână criminală. Cât credeţi că ar valora dezmembrarea României?

Am scris, cu câteva zile în urmă, cum a trecut România la un pas de disoluţia sa ca stat independent, pornind de la manipulari odioase ale maselor din stradă şi cum a fost dejucată această infernală maşinaţiune de către patrioţii români din serviciile nostre secrete şi de un simplu gest politic, respectiv demisia lui Victor Ponta.

La #Colectiv a fost mână criminală.

Mulţi oameni de bine au crezut cele scrise de mine. Alţii s-au convins deabia după capturarea dezaxatului maghiar care pregătea un atentat la Târgu Secuiesc.

Evident, au mai râmas câţiva, de genul celor care fac politică la o bere, prin birturi sordide, apoi scriu pe te miri unde ca să îşi justifice lefurile de slugi primite de la nu mai spun cine. Vreo câţiva chiar îmi sugerau să fac un control psihiatric, bieţii de ei. De, avem şi noi nevolnicii noştri, slabi de minte şi purtând mândri experienţa unei vieţi de coadă de topor nicicând lustruită.

Scriam atunci despre cum România urma să se dividă, peste noapte, în trei  ţări: Valachia, Moldova Mare şi un al doilea stat de orientare maghiară înfiinţat sub protectorat german. Nu mai dezvolt subiectul, dar nu pot să nu îmi exprim tristeţea datorată faptului că nici un organism abilitat nu s-a autosesizat, tocmai pentru a putea găsi dovezi de netăgăduit.

Dar, astfel de planuri oculte au mai existat în chiar istoria recentă a Europei. Citiţi aici http://www.stiripesurse.ro/un-fost-ef-cia-ocheaza-am-primit-milioane-pentru-dezmembrarea-iugoslaviei_975280.html , WebTribune şi apoi întrebaţi-vă câte milioane s-au dat ca să se încerce dezbinarea teritorială a României? Mai puţin decât pentru Iugoslavia? Nu prea cred. Totuşi, există o diferenţă. În cazul sârbilor, inamic era SUA. În cazul nostru, fericit, America este aliatul nostru. Dar cine a dat banii şi a urzit planurile mişeleşti vizavi de integritatea Ţării noastre? Păi cine are cele mai mari interese în dominarea totală a Bătrânului Continent, dacă nu Alianţa subterană dintre Rusia şI Germania?

Sau Pactul Putin-Merkel. Aşa cum insist să-l denumesc. Şi aşa va fi şi cunoscut, în viitor.

Probabil, peste câţiva ani, cineva va scrie şi amănuntele conspiraţiei care urma să împartă România în trei, aşa cum, recent, s-au povestit detaliat acţiunile de disoluţie din Iugoslavia. Sau poate nu.

Dar cred că e timpul să ne trezim, şi de data asta de-a binelea, căci timpul de a ne odihni a cam expirat. Vigilenţa salvează viaţi şi naţiuni, aşa se scrie prin cărţile de istorie. Să ne deşteptăm odată pentru totdeauna!

Şi încă odată, cu riscul de a oripila nu ştiu care înţelept cu tabletă şi stylus la telefon, dar cu neuronii tociţi de la naştere, voi mulţumi patrioţilor agenţi români din serviciile speciale care au dejucat sinistrul plan de disoluţie a României, indiferent cine a condus sau coordonat aceste delicate operaţiuni. Trăiască România, vă spun!

Ninel Peia

Deputat PSD Ilfov

www.ninelpeia.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.