Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Larisa Iordache dă replica în scandalul anului din gimnastică: Ce îi transmite Cătălinei Ponor

larisa iordache

Larisa Iordache reaţcionează în scandalul momentului care a izbucnit în timpul Olimpiadei. Larisa a fost rezerva Cătălinei Ponor la Rio şi s-a speculat că ea ar fi ţinut în finala de la bârnă cu americanca Simone Biles în detrimentul Cătălinei. Larisa a intervenit şi a încercat să lămurească întreg scandalul.

CIteşte şi: Cine e, de fapt, omul care a anunţat că SUA îşi mută armele nucleare în România

Gimnasta Larisa Iordache a declarat, joi, că a ţinut cu Cătălina Ponor în finala de la bârnă şi că regretă că s-a ajuns la această concluzie, după ce s-a speculat că i-ar fi trimis un mesaj de încurajare doar sportivei americane Simone Biles, nu şi coechipierei sale.  Iordache a precizat că i-a scris şi Cătălinei Ponor, chiar înaintea finalei de la bârnă, din 15 august, după ce cu o zi îi trimisese un mesaj similar şi lui Simone Biles. ”Nu ştiu ce a fost cu ea sau ce s-a întâmplat cu ea, pentru ca n-am fost acolo, în arena. Am sperat, bineînţeles, am ţinut cu ea, nu cum se spune aici, la noi în ţară, şi îmi pare tare rău ca s-a ajuns la concluzia asta. Eu am fost alături de ea şi de România. E ţara mea şi o susţin, indiferent de sport sau de orice atlet care este în arena de concurs. Pe Twitter, pe 14 august, i-am transmis lui Simone un mesaj, pentru că şi ea a vorbit foarte frumos despre mine în presa din America şi mi s-a părut foarte drăguţ din partea ei şi foarte normal din partea mea să îi mulţumesc şi, de asemenea, să o apreciez pentru ceea ce face, ea este cine este acum. Pe 15 august, înainte de finala de la bârnă, i-am transmis Cătălinei şi mesaj personal şi pe reţeaua de socializare pe care o am eu. Probabil că lumea a încurcat datele, dar nu am vrut nicio secundă să o ia, aşa cum s-a luat”, a declarat Larisa Iordache pentru DigiSport.

Citeşte şi: Radu Tudor intervine în scandalul momentului: 'Intoxicări anti-româneşti'

Gimnasta a mai spus că speră să se calmeze spiritele. ”Sper să se calmeze spiritele, să se lămurească toţi din acest punct de vedere, pentru că este un pic bulversant cu toate mesajele pe care le primesc şi eu, şi ea, am auzit, şi nu cred că ne face bine. Sper că acum este bine şi că si-a revenit dupa ce s-a întâmplat. Are forţă şi e puternică, aşa cum a fost dintotdeauna”, a mai spus Iordache.

Citește și: Prima poză cu Simona Halep și bărbatul de la care vrea 3 copii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.