Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laudele lui Tăriceanu pentru Ponta: Ce cuvinte a găsit pentru fostul premier

ponta tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu e omul politic pe care Victor Ponta îl laudă cel mai mult. Niciun social-democrat nu a primit atâtea laude de la fostul președinte al partidului câte a primit și primește Tăriceanu de la Ponta. Numai că aprecierile sunt reciproce. Șeful Senatului îl apreciază și el pe fostul premier.

”Victor Ponta a câştigat o experienţă politică foarte preţioasă precum şi la nivel guvernamental şi sunt de părere că astfel oameni sunt foarte preţioşi. Nimic altceva nu poate suplini această experienţă pe care unii dintre noi am avut-o. Sunt lucruri care nu le înveţi în şcoală. Victor Ponta trebuie să decidă cu colegii din PSD cât dorește să se implice. E un om politic despre care nu poți să spui că și-a încheiat cariera politică.”, a spus Tăriceanu la Antena 3.

Citește și: Fina lui Mircea Eliade s-a iubit cu Charlie Sheen și se teme că are SIDA / FOTO HOT

Liderul ALDE a încercat să facă o comparație între relația pe care o are cu Liviu Dragnea și cea pe care o avea cu Ponta când era șeful PSD.

”Nu pot face o distincţie netă pentru că, pe de o parte, când am fost în coaliţia de guvernare, am avut o legătură directă cu premierul şi preşedintele partidului de atunci şi văd că am o colaborare foarte bună şi cu Liviu Dragnea. Într-o astfel de relaţie trebuie să existe o încredere reciprocă şi constat cu satisfacţie că există o încredere între parteneri.”, a mai zis Tăriceanu.

Citește și: Un român face senzație pe străzi: Interpretează DIVIN, la vioară, o piesă La Familia / VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.