Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laufer: Legea incubatoarelor de afaceri trebuie modificată, pentru a se introduce un stimulent clar

Profit
Ilan Laufer

Legea incubatoarelor de afaceri trebuie modificată, pentru a se oferi un stimulent clar firmelor care vor să le înființeze, a declarat, luni, Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri, într-o conferință organizată de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România).

"Cred că este necesar să modificăm legea incubatoarelor. Este o lege care a fost modificată, care nu mai permite finanțare de la bugetul de stat și, totuși, trebuie să ne gândim că aceste incubatoare nu trebuie să aibă doar titlul de incubatoare, nu trebuie să fie niște zone care s-au construit ca niște incubatoare și după 3 ani ajung să fie spații de depozitare sau ajung să fie pensiuni sau alte chestii. Aceste zone de incubare au un rol extrem de important", a spus Laufer, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, foarte multe incubatoare au prins vechea lege și au beneficiat de un stimulent clar la înființare. "Discutăm de o situație reală în România, discutăm de foarte multe incubatoare care au prins vechea formă a legii. Au avut, să spunem, un stimulent de a se înființa, dar în acest moment nu mai au niciun fel de stimulent real ... acei oameni care sunt proprietarii de incubatoare. De obicei, în țările cu mai multă experiență au mai multe facilități fiscale. Lucrăm și vrem să aducem niște modificări legii incubatoarelor, astfel încât cei care vor să își facă incubatoare să aibă și un stimulent clar", a mai arătat ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.