Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Codruța Kovesi spune că L-A PRINS pe Sebastian Ghiță

www.stiripesurse.ro
factură Ghiță-Coldea

Sebastian Ghiță e pus sub mandat de arestare preventivă și e dat în urmărire națională și internațională la cererea DNA. Fostul deputat nu lipsește, însă, din spațiul public. Periodic, el face dezvăluiri la postul România TV, acolo unde apar înregistrări audio-video cu el. În cea mai recentă, Ghiță a prezentat o factură care, spune el, demonstrează că a mers la Cluj-Napoca, în 2012, alături de Mihnea Costoiu, fost ministru al Educației, pentru a o scăpa pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, de o potențială decizie de plagiat în teza de doctorat.

Kovesi spune că l-a prins cu minciuna pe Ghiță. Conform celor declarate de ea pentru ziare.com, factura lui Ghiță prezintă câteva inadvertențe. Kovesi spune că e vorba despre manipulare, poze editate și trucate.

Citește și: John Kerry a vizitat locul în care a UCIS un om: A primit și o MEDALIE / FOTO

”Vorbeam de manipulare, poze editate si poze trucate. V-as mai da un exemplu. A fost prezentata o factura referitoare la deplasarea facuta la Cluj pentru a se "rezolva", pun intre ghimele pentru ca nu poate fi adevarat, cercetarea mea in cazul de plagiat in 2012. Va rog sa va uitati pe factura jos. Comanda pentru factura a fost facuta in 2009, iar plata in 2012.

Cum e facuta in 2009 o comanda pentru un avion privat, stiind ca in 2012 Codruta Kovesi va fi investigata pentru plagiat? Este din nou tehnica de maniplare si imbinare a unor chestiuni adevarate cu minciuni. Poate factura e adevarata, dar este folosita in alt context.”, a spus Laura Codruța Kovesi pentru ziare.com.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.