Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Codruţa Kovesi, subiect tabu la Bruxelles pentru Mihai Tudose: 'Nu am discutat'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose transpirat

Noul premier, Mihai Tudose, a făcut primele dezvăluiri după vizita la Bruxelles şi discuţiile cu şefii din Uniunea Europeană. Tudose a spus că a discutat despre MCV, despre justiţie, dar despre şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi absolut nimic.

Citeşte şi: Mesaj TRANŞANT de la Cotroceni către Guvern pe bugetul Armatei - VIDEO .

"Am discutat despre MCV cu Juncker, Tusk. Ar fi un dead-line 2019. Sunt mulţumiţi de progresele făcute. Nu sunt derapaje. Am avut şi porteste împotriva CCR. Le-am explicat ce se întâmplă şi le-am spus că vor avea discuţii cu domnul Tudorel Toader legat de justiţie. Despre doamna Kovesi nu am vorbit. Următoarea vizită vreau să o fac în Moldova. E o ţară vecină, are nevoie de ajutor pentru parcursul ei european.", a spus Tudose la România TV.

Citeşte şi: Fost director în Ministerul Justiţiei, atac FURIBUND la adresa lui Dragnea: 'V-aţi măsurat nivelul de CURAJ?'

Mai mult, premierul anunţă că măsurile din programul de guvernare în privinţa salariilor şi a pensiilor nu vor suferi nicio schimbare. Şi-a permis şi o glumă pe această temă. "Ca să fac o glumă. Nu ştiu de unde aţi scos-o sau de unde o scoateţi. Nu se schimbă nimic. Legea salarizării rămâne aşa. Să nu fie niciun dubiu. M-am asigurat că s-a găsit o soluţie şi pentru sprijinul medicilor rezidenţi", a mai spus Tudose.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.