Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Ciurel, șeful CE Oltenia, a ajuns la DNA

Laurentiu Ciurel

Laurențiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, a fost chemat astăzi la sediul DNA Craiova pentru audieri ȋn dosarul “Cărbune pentru Serbia”. El figurează și în dosarul lui Dan Șova și Victor Ponta, legat de contractele cu Centrala de la Turceni.

STIRIPESURSE.RO a scris AICI încă de marți că Ciurel va ajunge la DNA.

Mai mult, şi alţi angajaţi cu funcţii de conducere ȋn cadrul gigantului energetic, au fost audiaţi atât săptămâna trecută, cât şi ȋn această săptămână.

Ciurel a vorbit și despre ultimele acțiuni ale polițiștilor, care u destructurat o rețea mafiotă care fura cărbune din carierele miniere! Laurențiu Ciurel spune că administrația CE Oltenia a colaborat cu un comisar căruia i-a oferit tot sprijinul pentru derularea anchetei.

Lucrătorii de poliţie judiciară ai Direcției Generale Anticorupție, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică, au făcut 23 de percheziţii la domiciliile celor suspectați că fac parte din rețeaua de furt de cărbune. Printre ei se află și 13 polițiști din Turceni şi Rovinari.

Laurențiu Ciurel spune că aștepta această acțiune ca pe pâinea caldă. Spune că furtul de cărbune era în top 5 metode de devalizare a companiei. ”Era una dintre cele mai bănoase activități, cu filiere bine organizate. Sunt convins că și angajații noștri colaborează cu hoții sau chiar ei sunt hoți”, spune Laurențiu Ciurel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.