Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Rebega, întâlnire cu liderii PRU din Ardeal

facebook.com
rebega salaj

Europarlamentarul Laurențiu Rebega s-a întâlnit la sfârșitul săptămânii la Zalău cu liderii PRU din Transilvania cu care a discutat despre nevoia construirii unui pol politic comun care să înglobeze toate mișcările patriotice din România. Rebega a discutat în acest sens cu Ioan Mocan (liderul PRU Sălaj), cu fostul senator Alexandru Cordoș (liderul PRU Cluj) și cu Ioan Romoșanu (liderul PRU Bihor).

Participanții au căzut de acord că trebuie găsită o cale de unificare a forțelor patriotice din România pentru a construi un singur pol politic al celor care doresc să își reprezinte țara și să pună România pe primul loc în politica europeană și internațională și au ajuns la concluzia că România are nevoie de un pol politic puternic care să pună în aplicare patriotismul în toate deciziile de pe scena politică și care să reprezinte cu adevărat interesele românilor. În acest context, Laurențiu Rebega a vorbit despre naționalismul politic ca o formă de civism și de patriotism autentic care să pună interesele României mai presus de orice altceva.

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a postat de altfel pe pagina sa de socializare câteva imagini și impresii de la întrunire: ”am rămas cu impresia plăcută că există în România foarte mulți patrioți a căror voce nu este auzită și care trebuie să lucreze împreună pentru viitorul țării noastre. De fiecare dată când mă întâlnesc cu românii din țară și am ocazia să dialoghez cu ei îmi dau seama ce forțe profunde există în această țară, ce conștiințe puternice se găsesc în România și ce nevoie avem să punem laolaltă toate aceste voci pentru a lupta în folosul României”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.