Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurenţiu Nistor: Eu aş propune excluderea lui Chirica din partid

Mihai Chirica

Preşedintele filialei PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a declarat joi că, în opinia sa, vicepreşedintele partidului, Mihai Chirica, ar trebui exclus din formaţiune deoarece acesta nu ar fi respectat conduita internă atunci când a afirmat în spaţiul public că nu este de acord cu Guvernul Grindeanu şi cu preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea. El a arătat că fiecare membru PSD poate avea puncte de vedere, precizând însă că acestea trebuie prezentate în cadrul partidului, în contextul funcţiei deţinute de Chirica.

"Mi se pare corect ca fiecare membru de partid să spună orice, dar în cadrul organizat al partidului. Ţie, ca membru de partid şi vicepreşedinte la nivel naţional, nu-ţi permite statutul (...) să te duci la conferinţe de presă, să te duci la televiziune, şi să spui că nu eşti de acord cu Guvernul Grindeanu, că nu mai eşti de acord cu Liviu Dragnea, că este depăşit de probleme, că leadership-ul nu mai corespunde şi ne trebuie un altul. (...) Dacă mă întrebaţi pe mine, în Comitetul Executiv aş propune excluderea lui din partid", a afirmat preşedintele PSD Hunedoara.

Nistor a arătat că organizaţia judeţeană PSD Hunedoara susţine "necondiţionat" Guvernul Grindeanu şi pe liderul social-democrat Liviu Dragnea, apreciind că în actuala formulă vor putea fi îndeplinite promisiunile din campania electorală. "Poziţia PSD Hunedoara, a întregii organizaţii, a primarilor, consilierilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean este de susţinere necondiţionată a Guvernului Grindeanu şi, bineînţeles, susţinerea necondiţionată a preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, pentru a duce la îndeplinire, împreună cu toţi membrii de partid, a tot ceea ce am promis în campania electorală. Şi, de ce nu, să găsim şi alte soluţii care să ducă la îmbunătăţirea vieţii în România", a spus deputatul Laurenţiu Nistor.

Acesta a prezentat, într-o conferinţă de presă, stadiul în care se află angajamentele luate de PSD în campania electorală, conform Agerpres. În acest context, Laurenţiu Nistor a explicat că Guvernul a îndeplinit 38 din cele 56 de măsuri prevăzute pentru primul trimestru al anului, diferenţa urmând să fie pusă în practică până la 31 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.