Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lavrov se va întâlni cu omologul său american la Hamburg

TASS
lavrov si rex

O întâlnire între ministrul de externe rus Serghei Lavrov şi secretarul de stat american, Rex Tillerson, este de aşteptat să aibă loc săptămâna viitoare în cadrul summitului G20 din Germania, a anunţat joi ministrul de externe adjunct al Rusiei, Serghei Riabkov, conform agenţiilor de presă ruse, citate de Reuters, relatează şi agerpres.

Summitul G20, grupul celor mai puternice ţări industrializate şi emergente, va avea loc în Germania, în perioada 7-8 iulie.

SCANDALUL de la CNN intensifică şi mai mult tensiunile dintre Casa Albă şi mass-media - VIDEO

"Ministrul (Lavrov) şi secretarul de stat (Rex Tillerson) se vor afla cu această ocazie la Hamburg. Cred că ar fi absolut nefiresc dacă ei nu s-ar întâlni şi nu ar aborda unele probleme", a declarat Riabkov, citat de RIA Novosti.

Rusia depune eforturi considerabile pentru a relansa dialogul practic cu SUA în mai multe dosare, a subliniat Riabkov, insistând că Moscova şi Washingtonul nu se află într-o situaţie de conflict în Siria, potrivit TASS.

"Momentul este într-adevăr foarte serios şi necesită o responsabilitate excepţională", a afirmat înaltul oficial al diplomaţiei ruse.

Deocamdată nu se ştie clar dacă va avea loc şi o întâlnire între preşedinţii rus şi american, Vladimir Putin, respectiv Donald Trump, cu această ocazie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.