Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lecția politică a anului 2016!

Faptul că în ultimele zile mulți dintre români au avut un comportament xenofob, atacând cu toata ura un cetățean al țării pe motivul apartenentei religioase, nu a făcut altceva decât să pună în umbră imaginea României pe plan internațional! O spun așa, ca român care a trăit 11 ani în altă țară!

Preferam ca doamna Servil să fie analizată pe măsura CV-ului, a eventualelor lacune în pregătire pentru a face fata postului de premier!

Dacă Muhammad Ali(Cassius Clay), celebrul boxer s-ar fi născut și trăit în această țară, greu ar fi avut vreo șansă să se afirme!

Lecția anului 2016 în politica românească: Doamne ferește ca un cetățean român, dintr-un grup minoritar, de altă confesiune religioasă și de sex feminin să îndrăznească cumva să spere la un post de înalt demnitar al statului român! Combinație extrem de periculoasă pentru politica românească!


Am așteptat câteva zile o reacție din partea președintelui Iohannis, în calitate de președinte al tuturor cetățenilor români, o reacție cinstită referitor la campanie agresivă, nefericită, declanșată la adresa acestei doamne.

 

Până și președintele și-a pierdut uzul politic! A preferat să întoarcă privirea în alta direcție, făcând-se că nu vede ce se petrece în jur!

 

Acest om este cumva președintele tuturor românilor?

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.