Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legea antifumat, faliment pentru cluburile din Centrul Vechi: Ce spun clienţii / VIDEO

bar fumat tigara

Legea antifumat a reprezentat practic o mare lovitură pentru patronii de cluburi. Cei din Centrul Vechi al Capitalei par cei mai afectaţi. Se tem că vânzările vor scădea în perioada următoare.

Curtea Constituţională a respins sesizarea celor 33 de senatori care au criticat prevederile legii antifumat. Documentul merge acum la promulgare. Şi cel mai probabil actul normativ va intra în vigoare la finalul acestei primăveri . Angajaţii localurilor din Centrul Istoric al Bucureştiului sunt de părere că efectele acestei legi vor fi resimţite în volumul scăzut de vânzări cu care se vor confrunta în perioada următoare implementării noului act normativ.

Vezi şi: Cioloş e ferm şi decis: 'Să nu mai mergem acolo ca la Înalta Poartă'

Legea a fost criticată atât de industria tutunului, care a vorbit de discriminarea fumătorilor şi de efectele economice ale măsurii, cât şi de asociaţii ale proprietarilor de localuri publice în care fumatul era până acum permis. Adrian David, reprezentant al Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Bucureştiului. Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a respins miercuri obiecţia de neconstituţionalitate şi a constatat că dispoziţiile Legii privind modificarea şi completarea Legii nr.349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun sunt constituţionale în raport de criticile formulate. Decizia este definitivă şi general obligatorie şi se comunică Preşedintelui României, spune gândul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.