Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Messi, ridicat în SLĂVI de Luis Enrique: 'E decisiv și când stă acasă și mănâncă'

www.digisport.ro
Neymar Messi

Lionel Messi a strălucit pe Santiago Bernabeu, deşi venea după o serie de şase El Clasico în care nu înscrisese nici măcat o dată. Cu cele două goluri date în poarta Realului, starul argentinian a atins încă două borne: a ajuns la 500 de reuşite în tricoul Barcelonei şi a devenit principalul marcator în derby-urile din campionat cu rivala din Madrid.

Cel mai important însă, Messi a ajutat-o pe Barca să revină pe primul loc. După victoria cu 3-2 de la Madrid, catalanii sunt la egalitate de puncte cu echipa lui Zidane, care are însă un meci mai puţin.

”Nu am cu cine să îl compar pe Leo Messi, pentru mine e cel mai bun jucător din istoria fotbalului şi am văzut mult fotbal. E decisiv și când stă acasă și mănâncă”, a spus Luis Enrique, potrivit Digisport.ro.

Citește și: După dubla împotriva Realului, Messi a ajuns la 500 de goluri marcate pentru FC Barcelona - VIDEO

”Puteam să închidem şi noi partida, am avut multe ocazii de a marca. Din cauza asta suntem supăraţi noi, că nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut. Sunt multe partide în care avem multe ocazii și nu marcăm.

Nu am nimic să le reprosez jucătorilor mei. Noi trebuie să continuăm, nu s-a schimbat nimic. Depindem de noi, vom continua şi deja ne gândim la meciul de miercuri.

Am egalat în zece şi apoi am făcut pressing foarte sus şi era periculos, normal. Am plătit, dar nu le voi reproşa asta jucătorilor. După aspectul jocului, nu meritam să pierdem, dar aşa e fotbalul. Nu trebuie să ne mai gândim la asta.

Trebuie să ne odihnim şi să ne gândim la următoarea partidă deja. Depindem doar de noi şi vom fi optimişti până la final”, a fost replica lui Zidane.

Cinci partide de campionat mai au de disputat catalanii, printre care derby-ul cu Espanyol şi dueluri cu Villarreal şi Eibar, echipe aflate în partea superioară a clasamentului.

În schimb, Real Madrid are programate şase jocuri, în care va întâlni echipe ca Valencia, Sevilla sau Deportivo La Coruna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.