Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leonardo DiCaprio a stabilit un nou record mondial pe Twitter: A depășit o celebră lesbiană

leonardo di caprio

Premiul Oscar primit de Leonardo DiCaprio pentru rolul din filmul "The Revenant" a făcut să cadă recordul mondial la mesaje pe Twitter trimise pe minut, deținut până acum de moderatoarea TV Ellen DeGeneres, celebră pentru că e lesbiană.

În momentul în care el a fost desemnat ''Cel mai bun actor în rol principal'' la ceremonia din Los Angeles, rețeaua Twitter ''a luat foc'', într-un singur minut fiind trimise 440.000 de mesaje având ca temă statueta lui DiCaprio. Prin urmare, vedeta și-a mai adăugat un titlu la superlativul cinematografic: conform datelor difuzate de Twitter, el are de acum și cel mai mare număr de mesaje într-un minut.

Citește și: Mihai Gâdea trăiește pe picior mare

Trimițând 440.000 de mesaje despre actor într-un singur minut, internauții au depășit cu aproape 42% recordul precedent, care avea ca temă un celebru selfie al lui Ellen DeGeneres. Acesta strânsese 255.000 de mesaje pe Twitter într-un minut. Tot Oscarurile aprinseseră și atunci rețeaua de socializare, moderatoarea TV fiind înconjurată în selfie de o mulțime de vedete la cea de-a 86-a ediție a premiilor, în 2014.

Fără îndoială că o mare parte din mesaje le aparțin fanilor actorului, încântați că acesta a fost în sfârșit recompensat cu un Oscar. Și discursul său angajat, cu avertismente în privința în privința schimbărilor climatice, a jucat un rol important. Actorul de 41 de ani a cerut tuturor oamenilor ''să nu considere planeta un bun câștigat, care li se cuvine", îndemnându-i să se alăture cauzei sale până când nu este prea târziu. Se pare că pledoaria lui a avut un ecou important pe rețelele de socializare.

Citește și: Asta e cea mai periculoasă poziție sexuală pentru bărbați

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.