Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu a câștigat al doilea mandat

olguta vasilescu

Candidatul PSD la Primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, duminică seara, la închiderea urnelor de vot, că le mulţumeşte craiovenilor pentru faptul că au dat un vot "pro", fiind poate pentru prima dată când aceştia nu au dat un vot "anti sau împotriva cuiva". 

"Le mulţumesc craiovenilor care au ieşit la vot şi mai ales vreau să le mulţumesc că poate a fost prima oară când nu au dat un vot anti sau împotriva cuiva, când au dat un vot pro. Asta înseamnă că ceea ce am reuşit să facem în ultimii patru ani a fost pe placul lor", a spus Olguţa Vasilescu, potrivit agerpres.ro

Vasilescu a spus că şi în următorii patru ani va continua să se bată pentru Craiova, indiferent care va fi guvernarea, deşi pentru Craiova nu au fost prezentate rezultatele niciunui exit-poll . 

"Eu îi asigur că voi munci cel puţin la fel demult, aşa cum am făcut şi până acum, şi mă voi bate pentru Craiova indiferent care va fi guvernarea, pentru că este un oraş care trebuie să se dezvolte în continuare. Mă bazez foarte mult şi pe ceea ce se va întâmpla în toamnă, pentru că semnalul electoratului a fost foarte clar astăzi, un vot categoric pro-PSD şi asta ne dă nouă speranţa să ne gândim că în toamnă vom avea iarăşi un guvern care se va uita către această parte a Olteniei aşa cum s-a uitat şi Guvernul Ponta. Cred că ne îndreptăm către un scor istoric pentru PSD în Craiova şi în judeţul Dolj şi doresc să le mulţumesc, încă o dată, craiovenilor care au fost alături de mine şi de echipa mea, dar şi celor care au făcut efortul de a veni la urne într-o prezenţă destul de mare', a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la finalul votului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.