Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu îl dă de gol pe Tudorel Toader: Va cere REVOCAREA Laurei Codruţa Kovesi

Facebook Liviu Plesoianu
Tudorel Toader Laura Codruta Kovesi

Se pare că s-a decis soarta şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Laura Coruţa Kovesi. inistrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar fi decis să o revoce pe aceasta. Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu l-a ca 'dat de gol' pe acesta la TVR, la emisiunea România9, prezentată de către Ionuţ Cristache.

Citește și: Procurorii DNA au luat o mare „PLASĂ”! De acest bun al lui Liviu Dragnea NU se pot atinge

"Kovesi ar trebui revocată. Nu trebuie să i-o ceară şeful de partid, ci ministrul Justiţiei. Sigur i-o cere ministrul. Dacă nu i-o va cere, trebuie să se activeze Parlamentul prin modificarea legislaţiei, prin comisii. Degeaba se schimbă Kovesi, dacă nu se modifică legile care permit abuzurile DNA", a spus Olguţa care l-a apărat cu înverşunare pe Liviu Dragnea care a fost azi la DNA pentru a i se pune sechestru pe avere.

Citește și: EXCLUSIV! Statul paralel există! Vezi cine face parte de fapt din el – detalii interesante

"Liviu Dragnea e cel mai reprezentativ şef de partid. În celelalte partide e ales prin congres. În PSD au votat toţi membrii de partid. O să facem legile justiţiei chiar dacă unii sunt frustraţi şi supăraţi de chestia asta. DNA e for opresiv. Am trăit pe propria piele aceste lucruri. Se vorbeşte de un prejudiciu de 37 de milioane de euro. Sunt drumurile din Teleorman. Dragnea nu are aceşti bani. Ei instituie sechestru pe averea domniei sale.

Citește și: Liviu Dragnea reacționează! Ce ar urmări, de fapt, DNA prin sechestrul din dosarul Tel Drum

Se spunea că are averi colosale. Numai minciuni. Nu există nicio probă în dosar ca şi în cazul meu. Şi la mine s-a pus sechestru. Nu am nici casă, nici maşină. Am doar două conturi. Ce mi s-a întâplat mie e similar cu ce i s-a întâmplat lui Liviu Dragnea. Dragnea era invitat mâine dimineaţă la DNA să i se pună sechestru. A fost apoi sunat şi i s-a spus să vină azi după amiază. A spus că nu mai poate miercuri şi să vină azi la ora 17:30. Ca să fie două ferestre, Dragnea coruptul şi Zeiţa anticorupţie. Să fie în prime-time, să fie cicul rostogolit. Dragnea e o victimă, nu a niciun dubiu", a spus Vasilescu.

Citește și: Transfer istoric la FCSB: Ce sumă uriașă i-a intrat în cont patronului Gigi Becali

Mai mult, ministrul s-a enervat de faptul că s-ar fi cerut scoaterea în afara legii a celor de la PSD. "E greu să fim scoşi în afara legii. Care stradă să ne ceară să retragem legile justiţiei? Ăia de la PNL? Ce s-a întâmplat ieri pe străzile din România nu are legătură cu protestele de stradă", a încheiat Vasilescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.