Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu, în fața judecătorilor: Este bătător la ochi

inquamphotos.com / Raul Giuglea
Olguta Vasilescu - DNA

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, s-a prezentat, marţi, la Tribunalul Bucureşti,  în dosarul în care este acuzată de luare de mită și spălare de bani, relatează Antena3.

Prima reacție a lui Crin Antonescu, după chemarea lui Ponta la DNA pentru listele USL

"Și eu și Liviu Dragnea suntem în aceeași zi în procedura de cameră preliminară. După această procedura urmează Tribunalul, casă putem să intrăm pe fond și să ne judecăm. Abia aștept, ca să terminăm odată cu toată această farsă. Nu știu de cine este pusă la cale această farsă, dar este foarte clar că este o farsă. Este bătător la ochi. Întâmplător, eu și Liviu Dragnea am fost chemați la DNA în aceeași zi. Sunt o serie de coincidențe", a spus Lia Olguţa Vasilescu, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.

Traian Băsescu, REACȚIE după propunerea lui Dragoș Tudorache la MAI

Întrebată dacă la instanţă a venit şi Petre Becheru, denunţătorul său, Olguța Vasilescu a afirmat că nu ştie, pentru că nu-l urmăreşte. 

"Înţeleg că el mă urmăreşte pe mine, eu nu am nicio treabă cu el. Dânsul este o persoană care are nevoie de ajutor şi sper din toată inima să i se acorde acest ajutor. Îl ajută justiţia, fiindcă eu sunt aici, iar el e acasă bine merci. Oricum, să ştiţi că eu m-am simţit foarte bine plimbându-mă pe holurile tribunalului, foarte multe persoane care au văzut la tv, bănuiesc, au venit să-mi spună că sunt alături de mine şi să ţin fruntea sus, că e o porcărie foarte mare acest dosar şi m-a mobilizat foarte tare", a spus primarul.

Lia Olguța Vasilescu este acuzată de procurorii DNA de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infracțiuni) și spălare de bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.