Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu, reversul medaliei pentru Traian Băsescu: Justiția trebuie să-și facă datoria

facebook
Olguta Vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a povestit, duminică seara, la Antena 3, o situație în care aceasta a avut o întâlnire cu  Traian Băsescu, în contextul arestării lui Adrian Năstase.

Poze COMPROMIȚĂTOARE cu o prezentatoare TV circulă pe internet. A fost victima hackerilor

Reacția lui Bănicioiu, după ce Min. Sănătății a 'ascuns' decesul pacientului transferat la Sofia

„Dacă vrea ca românii să afle ce a fost acolo , nimeni nu știe, oricum, mai bine decât el și nu înțeleg de ce nu iese public. Pe noi nu ne interesează amenințările, pe noi ne interesează, dacă, într-adevăr, este vreo faptă ilegală pe care o cunoaște și dacă o cunoaște, de ce nu o spune. Așa ar trebui să facă. Eu vreau să spun ceea ce nu am spus în ultimii patru ani și anume că am avut o discuție cu președintele Traian Băsescu, într-un cadru privat, la mine în birou, vis-a-vis de arestarea la vremea respectivă a lui Adrian Năstase, care cred că era deja condamnat la acea perioadă pentru campania electorală de la președinție. I-am spus la vremea respectivă, domnule președinte, nu e normal ce se întâmplă. În primul rând că acolo nu este nicio probă care să-l vizeze pe președintele Adrian Năstase, lucru dovedit și de instanță, doar că instanța a spus la un moment dat: „trebuie să dăm un exemplu”. Așa s-a făcut justiția pe vremea lui Traian Băsescu. (...) E, după 4 ani așa spunem și noi: justiția trebuie să-și facă datoria”, a spus Olguța Vasilescu, în direct, la Antena3.

În 2012, Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD. Năstase a fost încarcerat în 26 iunie 2012 şi pus în libertate la 18 martie 2013, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea lui de eliberare condiţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.