Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu, acuzaţii incendiare la adresa liderilor sindicali: 'Interese personale'

Libertatea
olguta vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a fost invitata jurnalistului Răzvan Dumitrescu la emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, unde a lansat un atac dur la adresa liderilor de sindicat care se opun noii legi a salarizării.

Ministrul Muncii a vorbit despre nemulțumirile legate de această lege, nemulțumiri care vin cu precădere din zona sindicală. Lia Olguța Vasilescu este de părere că aceste nemulțumiri sunt nefondate sau apar ca rezultat al altor interese.

Vezi şi: Posibilă revenire de senzaţie în politică. Anunţul lui Liviu Dragnea

Vezi şi: Ministrul de Interne, AMENINŢAT: Mi s-a transmis că sunt persoane de care ar trebui să ne temem

"Vă spun ce cred eu că se întâmplă. M-am întâlnit cu lideri de sindicat, nu înțelegeau legea. Li s-a spus că au dispărut sporuri, nu e adevărat, că nu se ia în calcul vechimea. După ce au discutat cu noi, au spus da, e bine. Sunt mințiți. Cred că e vorba de interese personale. Nu vor să se scoată tichetele de masă, pentru că au interese în aceste firme. Putem să demonstrăm oricând, dar nu cred că e cazul. E un lider de confederație sindicală care are interese într-o firmă de tichete. Eu nu vreau să încep nicio discuție în contradictoriu cu ei, până nu voi trece legea. Pentru mine este important ca aceasă lege să fie de la 1 iunie", a spus ministrul.

Lia Olguţa Vasilescu a explicat, pe categorii profesionale, cum va fi progresia salarială începând de acum și până în 2022. Dacă pentru cei mai mulți salariile vor crește progresiv în această perioadă, în cazul medicilor mărirea va veni într-o singură tranșă și va fi aplicată începând cu 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.