Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu, anunţ pentru milioane de pensionari: Care va fi soarta pensiilor în 2018

Libertatea
olguta vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a făcut un anunţ extrem de important pentru milioane de pensionari. În direct la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu, Vasilescu spune că deficitul de la Pilonul I de pensii va scădea odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Fiscal.

Citeşte şi: Replica lui Mihai Tudose după ce cel mai mare angajator din România a anunțat CREȘTEREA SALARIILOR pentru 16.000 de oameni

"Ne-am asigurat că vor creşte contribuţiile angajaţilor la Pilonul I de pensii. Vor avea o pensie cu 20% în plus faţă de ce este acum. Vorbim deja de scăderea deficitului din fondul de pensii pentru anul viitor", a spus ministrul.

Citește și: Pe fondul agravării stării de sănătate a Regelui Mihai, Casa Regală i-a prezentat SUCCESORUL! Cine va prelua conducerea

Mai mult, Lia Olguţa Vasilescu a anunţat când vor avea loc majorările la pensii, dar şi când va apărea noua lege a pensiilor. "Principalele majorări la pensii vin la 1 iulie. Pensia minimă va fi de 640. Punctul de pensie va fi 1100. Vor fi creşteri şi la pensiile de peste 2000 şi la cele de sub 2000. Noua lege a pnesiilor va veni foarte curând pentru că aşteptam Codul Fiscal", a mai spus Vasilescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.