Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu iese la atac: Grindeanu, în mijlocul unei conspiraţii anti-PSD

Libertatea
olguta vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu, ministru demisionar al Muncii, lansează un contraatac la premierul Grindeanu, pe care îl acuză că a pus la cale, împreună cu Victor Ponta şi Daniel Constantin, o conspiraţie anti-PSD.

"Am auzit acum o lună şi jumătate că se intenţionează să se formeze o nouă majoritate cu domnul Daniel Constantin de la ALDE şi cu domnul Victor Ponta şi că exista implicarea premierului. Apoi au venit zvonurile că pe perioada vacanţei vor fi demişi toti miniştrii, vor fi numiţi alţii şi se va considera că e un Guvern care are aceeaşi componenţă politică. Ne-a fost greu să credem toate aceste lucruri. Domnul Liviu Dragnea a refuzat să creadă toate aceste lucruri şi apoi ne-am dat seama că există întârzieri în programul de guvernare", a declarat Olguţa Vasilescu, oferind şi exemple de măsuri care ar fi fost frânate de Grindeanu.

Atacul ministrului Muncii vine la doar o jumătate de oră după ce premierul Grindeanu a afirmat într-o conferinţă de presă că Lia Olguţa Vasilescu acţiona contrat dispoziţiilor sale.

"Cum să lucreze ministrii dacă eu le spuneam ceva si de la partid le venea alta directiva. Cand se apucasera unii sa comunice despre impozitul pe gospodarie si am spus in sedinta de guvern sa inceteze aceasta comunicare si singurul care poate sa comunice este ministrul Finantelor, in momentul in care se finalizeaza masura. Ce s-a întâmplat? Seara, la televizor, la planşă, cine era? Ştiţi şi dumneavoastră. Ce să creadă ceilalţi miniştri? În aceeaşi seară", a declarat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.