Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberali din mai multe judeţe au fost la mitingul de susţinere a candidatului PNL la Primăria Deva

PNL

Circa 1.500 de liberali din Hunedoara, dar şi din alte judeţe din Transilvania, precum Arad, Bihor, Cluj, Timiş, Alba sau Sibiu au fost prezenţi, alături de conducerea partidului, joi, la mitingul de susţinere a candidatul propriu la Primăria Deva, Florin Oancea, la alegerile de duminică.

Liberalii au mărşăluit mai întâi în zona centrală a oraşului, scandând lozinci de susţinere a lui Florin Oancea şi împotriva PSD. Ulterior, manifestanţii s-au adunat în faţa Casei de cultură, unde au fost susţinute mai multe discursuri. Printre cei care şi-au exprimat susţinerea pentru candidatul liberal s-au numărat primarii din Timişoara, Oradea, Arad şi Alba, dar şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, conform Agerpres.

În cuvântul său, Orban a precizat că obţinerea postului de primar de către candidatul PNL ar putea reprezenta semnalul prăbuşirii PSD, acesta subliniind faptul că municipiul a avut mereu conducători liberali. Marşul şi mitingul de la Deva au fost precedate de o întrunire a Biroului Politic Naţional al PNL, organizată la Deva tot în semn de susţinere a lui Florin Oancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.