Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, replică dură la data votului pe moţiune: PNL pregăteşte PROTESTE de amploare la Parlament

protest PNL 2

Liberalii vor organiza o acţiune de protest la Parlament în cursul zilei de joi când se va citi şi supune votului moţiunea de cenzură, a anunţat miercuri preşedintele PNL, Ludovic Orban, care a adăugat că pentru mitingurile programate să aibă loc în ţară nu a existat timp să se obţină aprobări. 

Citeşte şi: Şeful Senatului, critici FĂRĂ PRECEDENT: 'Cea mai PENIBILĂ situaţie în care am văzut vreun politician din 1990 încoace...'

"Majoritatea guvernamentală a refuzat programarea la şedinţa de luni a dezbaterii şi votului asupra moţiunii. Neştiind când va avea loc dezbaterea moţiunii, nu am avut posibilitatea de a obţine în ţară aprobările pentru organizarea de mitinguri. Cu siguranţă, vom organiza o acţiune de protest la Parlament în cursul zilei de mâine", a spus Orban, la Palatul Parlamentului. 

El a susţinut că s-au hotărât "pe repede înainte" atât data citirii, cât şi aceea a dezbaterii şi a votului moţiunii de cenzură.

În acest sens, PNL îi cheamă, joi, la Parcul Izvor, pe cei nemulţumiţi de actuala guvernare, pentru a face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură

"Partidul Naţional Liberal cheamă oamenii nemulţumiţi de guvernarea PSD - ALDE să ia atitudine şi să vină mâine, la ora 11.00 în Parcul Izvor din Bucureşti pentru a face un lanţ uman în jurul Parlamentului României în timpul dezbaterii moţiunii cenzură iniţiată de PNL: ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”", anunţă liberalii, potrivit NEWS.RO

Ei susţin că au avut în ultimele zile consultări cu mai mulţi reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor, precum şi cu organizaţii neguvernamentale civice şi cu diverse grupuri active din societate "preocupate de modul dezastruos în care PSDragnea înţelege să guverneze ţara".

Citeşte şi: OFICIAL - DNA dezvăluie AVEREA lui Dragnea. Pe ce au pus sechestru procurorii

"Îi invităm alături de noi pe toţi cei care doresc să oprească haosul din economie şi atacul la Justiţie şi să participe la acţiunile de protest organizate de PNL, joi, în jurul Parlamentului pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Dragnea şi Tudose", afirmă PNL.

Partidul Naţional Liberal susţine că luptă astfel "pentru a opri distrugerea economiei şi subordonarea instituţiilor democratice independente de către guvernarea PSDragnea", adăugând că pentru aceasta e nevoie de susţinerea cetaţenilor care "pot şi trebuie să-şi exprime public nemulţumirile şi să ceară parlamentarilor să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PNL".

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis ca moţiunea de cenzură depusă de PNL şi USR, intitulată "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", să fie dezbătută şi supusă votului joi, de la ora 11,00.

Citeşte şi: Unul dintre sediile PMP, VANDALIZAT : 'Autorul a vrut să transmită un mesaj de INTIMIDARE...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.