Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, 'călcaţi în picioare', în direct, de Traian Băsescu: 'Ridicoli'

Traian Băsescu îi face praf pur şi simplu pe cei de la PNL după alegerile locale. Fostul şef al statului i-a călcat în picioare, în direct pe oamenii lui Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.

"Trebuie să fiu sincer. Timpul PNL-ului a trecut. După alegerile locale, PMP a făcut majorităţi cu cei 2-3 consilieri ai săi. De ce PNL nu a fost partener în multe judeţe? Dintr-un motiv simplu. Au făcut protocol cu UNPR şi au aşteptat instrucţiuni de la centru. Au fost ridicoli din punct de vedere politic. Să aştepţi 10 zile după votul politic, trebuie să fii ridicol. Unde a fost un lider PNL isteţ, nu spun curat. A fost la Ilfov. A venit primul. Am nevoie de voturile voastre şi s-a bătut palma.

La PMP nu a existat linie politică dată. S-au primit voturi, multe, puţine, valorificaţi-le. De asta avem 7 vicepreşedinţi de consilii judeţene. Politica e ca la matematică. Se numără voturi. Nu au nicio valoare intenţiile. Numai concluziile.", a tunat Băsescu la RTV.

Fostul preşedinte îşi umflă muşchii după fuziunea cu UNPR.  "Nu mă aştept la nimic spectaculos după fuziune. Sunt însă optimist. Deciziile nu se iau doar la PSD şi PNL. Sper să se ia şi la PMP. Fuziunea cu UNPR face din PMP al treilea partid, oricât l-am discredita sau să nu vrem să îl acceptăm. Avem consilieri judeţeni, locali, oameni în administraţie. Suntem al treilea partid politic al ţării. Scurt.", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.