Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii dau de pământ cu partidul lui Tăriceanu şi cu UNPR: 'Două tomberoane'

Calin Popescu Tariceanu

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a susţinut sâmbătă, la Piatra Neamţ, că PSD a creat "două tomberoane politice în Parlament".

"PSD este un partid puternic şi care, de fiecare dată, a încercat să câştige nu doar pe forţele şi puterile sale, ci încercând tot felul de şiretlicuri. Nu uitaţi că, în urmă cu câtva timp, a creat două tomberoane pe care le-a pus în Parlamentul României. Pe un tomberon scrie stânga politică şi mai jos UNPR, şi un tomberon pe care scria dreapta politică şi mai jos ALDE. Au zis că toate valorile de stânga şi de dreapta, care aveţi coloană vertebrală şi vreţi să plecaţi din partidele voastre, poftiţi la tomberoane. Şi, după aceea, au făcut o alianţă cu tomberoanele, acum câteva săptămâni. Ce n-au ştiut cei de la PSD - ce ştiu marinarii, de exemplu Băsescu ştia - este că întotdeauna când se scufundă o navă şobolanii află primii şi fug. Şi tocmai ieri, când voiau să îşi desemneze candidaţii la Primăria Capitalei, au aflat că tomberoanele nu mai vor să fie în alianţă cu ei. Este o chestie interesantă. Ştiu ei de ce", a afirmat Teodor Atanasiu.

Vezi şi: Anunţ de ultimă oră al lui Klaus Iohannis: Ce s-a întâmplat la Consiliul European

El a susţinut, de asemenea, că misiunea PNL este să "depesedizeze România" şi că liberalii vor câştiga alegerile locale indiferent dacă acestea se vor desfăşura într-un singur tur de scrutin sau în două tururi. Liderii PNL, în frunte cu Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au participat sâmbătă la Piatra Neamţ la lansarea candidaţilor filialei liberale pentru alegerile locale, spune Agerpres.

Vezi şi: Hackerii lovesc dur: Au atacat site-urile unor televiziuni celebre

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.