Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, despre Sevil Shhaideh: 'E o surpriză neplăcută; Dragnea doreşte să-şi pună un subordonat'

agerpres.ro
sevil shhaideh

Deputatul liberal Gigel Ştirbu a declarat, miercuri, că propunerea de premier - Sevil Shhaideh - este "o surpriză neplăcută", susţinând că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, doreşte să îşi pună "un subordonat" în fruntea Executivului.

"Înţeleg că rudele domniei sale (ale preşedintelui PSD, Liviu Dragnea - n.r.) sunt pe primul loc şi că merită răsplătite. Eu unul nu aş vrea să fiu pus în pielea unui votant PSD în această zi, în acest moment. Nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Pentru noi toţi este o surpriză extrem de neplăcută. Se vede clar că dl Dragnea doreşte să îşi pună un subordonat, că nu pot să spun altfel acestei doamne, pentru ca, în următoarea perioadă, dacă îşi va lămuri problemele penale, problemele juridice, probabil domnia sa va solicita demisia acestei doamne, urmând ca el să urce treptele Palatului Victoria. E o zi extrem de urâtă pentru întreaga societate românească", a afirmat Ştirbu.

Citește și: Reacția lui Ludovic Orban, după ce Dragnea a aruncat bomba: O sfidare la adresa românilor

El a spus că presa a relatat că există "un anume grad de rudenie între dl Dragnea şi dna Sevil Shhaideh".

"Nu sunt eu primul care spun, dumneavoastră - mass media - aţi relatat acest aspect cum că dl Dragnea este unul dintre martorii, naşii domniei sale (al dnei Sevil Shhaideh - n.r.) la un moment fericit din viaţa domniei sale", a afirmat Ştirbu.

În opinia sa, Liviu Dragnea a dus PSD la un nivel pe care nu l-a dus vreun preşedinte al social-democraţilor până acum, anunță Agerpres.

"Dacă domnia sa crede că în această manieră sau în această logică poate să facă astfel de propuneri, înseamnă că votul cu care românii, în 11 decembrie, l-au încredinţat sau mandatat nu reprezintă pentru domnia sa nimic", a mai afirmat liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.