Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii din teritoriu 'îşi pun cenuşă-n cap': Toate deciziile se vor lua de 'la centru'

PNL

Lista candidaturilor din Dâmboviţa la alegerile parlamentare va fi stabilită de conducerea centrală a PNL, decizia fiind o urmare a rezultatelor sub media naţională obţinute de filiala judeţeană la alegerile locale, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, prim vicepreşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu.

Până acum, noul preşedinte al PNL Dâmboviţa, deputatul Cezar Preda, numit în această funcţie de circa o lună, a anunţat că vrea să candideze la Dâmboviţa pentru un post de parlamentar. ''Legat de intenţiile privind candidatura la alegerile parlamentare, sigur că vor fi foarte mulţi colegi care doresc să facă acest lucru. Prefer să se întâmple acest lucru prima dată în Comitetul Judeţean Executiv, aşa cum trebuie, decât să ne lansăm noi în speculaţii în conferinţa de presă. Ce putem spune e că până în 15 august trebuie finalizate propunerile filialelor din ţară. Trebuie până la acea dată să trimitem 10 nume la Bucureşti, trei pentru Senat, şapte pentru Camera Deputaţilor, acolo se hotărăşte, pentru organizaţiile judeţene care au luat sub media pe ţară scor la locale stabileşte Bucureştiul. Noi avem 31 şi un pic, media pe ţară a PNL a fost 32 şi ceva, suntem imediat sub dungă, ăsta este statutul, nu comentăm'', a precizat prim-vicepreşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu.

Acesta a spus că şi el intenţionează să candideze la alegerile parlamentare din acest an, răspunzând întrebărilor presei. ''Mă paşte gândul. Pentru că m-aţi întrebat întâi pe mine, pe persoană fizică, aşa, în general, despre alţi colegi nu aş putea să vorbesc (...). Mai degrabă (aş candida, n.r.) la Camera Deputaţilor'', a adăugat Plăiaşu, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.