Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii din zona Moldovei se vor reuni la un miting regional în Iaşi

PNL

Liberalii vor organiza sâmbătă, la ora 17,00, un miting regional în Piaţa Unirii din Iaşi, eveniment la care sunt aşteptaţi să participe şi liderii formaţiunii politice. Liderul PNL Iaşi, Teofil Bălteanu, a declarat în timpul unei conferinţe de presă susţinută vineri în Piaţa Unirii din Iaşi că "Moldova nu mai vrea sărăcie, nu mai vrea baroni, să mai fie izolată", motiv pentru care liberalii din cele şapte judeţe ale Moldovei se vor reuni la Iaşi în cadrul unui miting. Potrivit acestuia, la eveniment vor lua parte şi liderii formaţiunii politice.

"Glasul nostru trebuie să fie auzit de către toţi cei care vor ajunge în Parlament şi care vor reprezenta interesele noastre în viitorul Executiv", a spus Teofil Bălteanu. Marius Bodea, candidatul PNL care deschide lista la Camera Deputaţilor, a declarat la rândul său că în timpul mitingului de sâmbătă discursul său se va referi explicit la autostrada care leagă estul de vestul ţării, întrucât "e singura noastră şansă de a ne scoate din izolare".

"Piaţa Unirii este simbolul unităţii, al solidarităţii, dar nu este şi simbolul echităţii pentru români. Moldova a fost uitată în aceşti 26 de ani de după Revoluţie. La aproape doi ani de centenarul Marii Uniri suntem din ce în ce mai izolaţi şi mai uitaţi. În această perioadă fiecare judeţ din Moldova şi-a văzut de propriul interes, lucru care a fost o greşeală imensă, conform Agerpres. De această dată trebuie să ne adunăm cu toţii, să încercăm să facem posibil ca şi în Moldova să se întâmple lucruri mari", a spus Marius Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.