Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii IES LA ATAC: 'Intenția de a subjuga justiția arată disperarea PSD! PNL se opune!'

pnl.ro
pnl sigla

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, critică dur modificările la legile justiţiei prezentate recent de ministrul Tudorel Toader. Cozmanciuc susţine că proiectul ar trebui retras de către social-democraţi şi promite că se va bate "cu toate armele legale şi constituţionale împotriva acestor modificări legislative".

Citeşte şi: Premierul Mihai Tudose, mesaj de ULTIMĂ ORĂ despre vizita preşedintelui Emmanuel Macron. Ce teme vor ABORDA la dejunul de lucru

"Adevărata agendă a PSD a fost prezentată din nou publicului, iar în spatele unor termeni pretențioși se dovedește că principalul lor scop este subjugarea justiției. Se urcă din nou cu bocancii peste democrație, doar ca să își salveze propriile interese.

Politicul nu trebuie să aibă niciun amestec în justiție, de aceea Partidul Național Liberal se opune categoric propunerilor formulate de PSD, prin vocea ministrului Justiției Tudorel Toader. PNL contestă în mod special eliminarea președintelui țării din procedura de numire a șefilor Parchetelor și trecerea Inspecției Judiciare în subordinea Ministerului Justiției.

PSD trebuie să înceteze, să se delimiteze clar de aceste propuneri scandaloase și să le retragă. În România s-a respectat independența Justiției și s-au făcut pași importanți, de aceea orice pas greșit ne va arunca în urmă cu câțiva ani.

Împreună cu colegii din PNL ne vom bate cu toate armele legale și constituționale împotriva acestor modificări legislative.", se arată într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii, măsuri în sistem după EXODUL medicilor: 'Am făcut deja pași importanți...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.